onsdag 26. oktober 2011

Bloggstafett: klar ferdig gå!

For under en uke siden inviterte jeg, sammen med Marit Amundsen (Vestfoldmuseene) og Oskar Sejeskog (Oslo Museum), til bloggstafett om møter mellom museer, arkiver og kunst. (Les invitasjonen her.) Responsen har vært veldig positiv, og vi har nå, før start, planlagte innlegg nesten annenhver dag fram til Kulturrådets årskonferanse 16.-17. november.

Om du blir inspirert er det fremdeles mulig å melde seg på. Ellers oppfordrer jeg til bruk av kommentarfeltet, og håper innleggene kan inspirere og vekke diskusjon om forholdet mellom museer, arkiv og kunst.

Åshild Andrea Brekke og Siri Slettevåg fra Norsk kulturråd står bak første innlegg, og jeg vil bare si: Velkommen til bloggstafett!

Dette innlegget er en del av en bloggstafett i anledning Kulturrådets årskonferanse Fortiden for tiden –møter mellom museer, arkiv og kunst. Oversikt over alle deltakere og publiserte innlegg finner du i innlegget Stafett - lagoppsettethttp://museumsandmedia.blogspot.com.

2 kommentarer:

  1. Så utrolig tøft og knallgod ide.
    Hilsen Heidi Dahlsveen

    SvarSlett
  2. Takk! Utrolig gøy med så god respons, det blir spennende å se hva slags temaer og problemstillinger som kommer opp de neste ukene.

    SvarSlett